Over mij

Ik ben Ronnie Hulshof. Ik ben 33 jaar geleden in Apeldoorn geboren. Kort tripje naar Emst gehad en nu woon ik al weer bijna 10 jaar in Vaassen.

In het analoge tijdperk heb ik een poosje foto’s gemaakt met een olumpus analoog OM1 camera daar heb ik vooral geleerd om te letten op het aanwezige licht. In 2009 ben ik in het huwelijksbootje gestapt en daarna heb ik mijn eerste digitale camera gekocht. sinds 3 jaar profileer ik mijzelf als fotograaf met als specialisatie bruidsfotografie en zo ontstond RonnieFotografie. Inmiddels ben ik heel veel ervaringen rijker door de huwelijken die ik ondertussen heb gefotografeerd. Elk huwelijk is voor mij een nieuwe uitdaging en iedere opdracht fotografeer ik met hart en ziel. Het is geweldig om foto’s te maken waar mensen na de tijd het geluk van dat moment kunnen herbeleven. Sinds kort heb ik weer een analoge camera in bezit deze keer een Nikon maar wat leuk weer af en toe wat te spelen met analoog beeld.

Mooie locaties, sprekende emoties, adembenemende settings en het contact met mensen zorgen ervoor dat ik dit met passie en plezier doe. Ik leg mijn foto’s vast op een journalistieke cq. documentaire wijze waardoor het ongedwongen en spontaan de details in beeld word gebracht. Alle prachtige momenten, die het bruidspaar vaak door de drukte over het hoofd zien, leg ik vast. Ik heb maar  één doel: om van elk huwelijk een WERELDSERIE te maken.

RonnieFotografie staat voor diversiteit zoals te zien is in mijn portfolio. Ik fotografeer o.a. burgerlijke huwelijken, traditionele huwelijken en religieuze huwelijken. Naast het fotograferen doe ik ook het nabewerken van fotoreportages voor andere fotografen. Photoshop en lightroom zijn voor mij heerlijke uitlaat mogelijkheden voor creative gedachten en kom ik tot rust terwijl ik een ander help die dat niet zo leuk / makkelijk vind.

Naast bruidsreportages fotografeer ik ook gezinsfotografie, zakelijke portretten en bedrijfsreportages deze zie je dan ook wel langs komen in mijn blog.

Wil je mijn werk een beetje in de gaten houden ? LIKE dan mijn Facebookpagina waar je op de hoogte wordt gehouden van de laatste belevingen in de wereld van mijn fotografie en wil je weten wat andere bruidsparen van mij vinden Hier kom je bij mijn pagina met gedeelde ervaringen van klanten.