Workshop op maat.


Workshop aanbod

Het is altijd leuk van en met elkaar te leren zo heb ik een paar workshops opgezet die jou of jullie op een aantal zaken kan versterken in de kennis die je hebt.

 

De 1:1 workshop is naar mijn idee de meest intensieve maar ook de meest leerzame manier van leren, hierbij gaan we 1 op 1 in op de vragen die bij jou opkomen.

Hierbij kan je denken aan :

Licht meten – Opzetflitsers ( strobisten ) – Bestaand licht – Studio – Eigen apparatuur kennis – Nabewerken in lightroom – Digital workflow – Photoshop composities

Dit gebeurd 1 op 1 met elkaar dus vooraf bepalen we wat we gaan behandelen en tijdens de 6 uur durende workshop gaan we tot in de diepte in op dit onderwerp.

prijs v.a. € 190,00 per dag a 6 uur.


Naast het 1:1 aanbod doe ik ook een aantal workshops in groepsverband dit kan voor sommige mensen nog leuker zijn en leerzamer omdat je nu helemaal van elkaar gaat leren.

Hierbij zijn er ook een paar varianten :

Basis Fotografie – Lokatie fotografie –  Digital workflow – Lightroom toepassen – Portretfotografie – Photoshop compilatie werk.

In de groepsverband workshops gaan we als groep samen werken lopen we samen tegen problemen aan en gaan we samen zoeken naar de oplossing deze workshops is een groep minimaal 2 personen en maximaal 10 dit is afhankelijk van welke keuze word gemaakt qua inhoud.

prijs v.a. € 320,00 groeps prijs dus hoe meer mensen hoe lager de prijs.


Als laatste bied ik de Groepsstrippenkaart aan dit is een nieuwe variant op de basis / gevorderden workshops en is bedoelt om vooral op gebied van techniek maar misschien nog wel meer creativiteit te gaan ontwikkelen.

De strippenkaart bestaat uit 10 ritten die je voor de tijd inkoopt deze houd in dat we 10 keer per jaar bij elkaar komen als groep zijnde en dan elkaars werk gaan bespreken en ik iedere keer een stuk uitleg zal geven deze workshop heb ik nu 1 keer gedaan en is met veel leuke resultaten ontvangen.

Je leert hier niet alleen van mij maar ook juist van elkaar als groep en dat maakt het heel leerzaam.

Prijs 10 strippenkaart € 110,00

Heb jij interesse in één van bovenstaande workshops neem dan contact op via de Contact pagina dan laat ik je spoedig weten wanneer er een workshop aankomt of bij een 1:1 kunnen we gaan plannen wanneer we die gaan uitvoeren.